Voor Studenten

Ontdek hier hoe wij jou helpen richting je professionele carrière.

CV Checklist

Met deze tool kun je je eigen CV maken volgens een aantal ongeschreven regels die recruiters gebruiken bij het aannemen van nieuw personeel. Wetende dat het personeelsbestand vaak de grootste kostenpost is binnen bedrijven, is het aannemen van nieuw personeel een grote verplichting waar veel aandacht aan wordt besteed. Het hebben van een CV zonder fouten wordt daarom vaak gezien als een paspoort voor de arbeidsmarkt.

Tip: Bedrijven zoeken naar de juiste match met hun eigen cultuur, missie en visie. Laten zien wie je bent, is daarom ook iets om over na te denken!

CV Checklist

20 februari is het zover!

Op 20 februari staan er meer dan 150 bedrijven klaar in de Brabanthal te Leuven om jou te ontmoeten! Vanaf 11u45 tot 17u00 heb je de kans om een stapje dichter te komen bij je toekomstige job, stage of thesisonderwerp. Na de beurs volgt er een receptie waar je je netwerk verder zal kunnen uitbreiden. Ben je benieuwd welke bedrijven aanwezig zullen zijn? Neem dan nu reeds een kijkje in onze online job guide. Op de beurs zelf kan je een gedrukte versie verkrijgen!

Tot slot worden er shuttle bussen ingelegd zodat iedereen makkelijk ter plaatse kan geraken. Vanaf 11u00 vertrekt er om de 20 minuten een bus naar de Brabanthal vanaf Groep T. De laatste terugrit vertrekt om 19u00 vanaf de Brabanthal. BR Tip: Voeg zeker je CV toe aan je carreers profiel om een goede indruk te maken bij de bedrijven!!!

Upload je CV voor 6 februari zodat ze opgenomen wordt in het CV boek.

Waarom is de Ondernemersdag zo belangrijk?