Voor bedrijven

Ontdek hier onze vizie en ons aanbod

Onze visie

Als Industria Business Relations streven wij ernaar om u als partners dichter bij de student te brengen. Dit om jullie verder te helpen met het aanwerven van jong nieuw talent, als ook het cre√ęren van visibiliteit voor uw onderneming om zo ook toekomstige klanten met u kennis te laten maken. Ook streven wij ernaar om de kennis van bedrijven naar onze studenten te brengen. Zo organiseren wij workshops en sinds kort ook de Engineering Case Competition samen met VTK. Dit alles om ook zo een steentje bij te dragen tot de opleiding van onze studenten tot Industrieel Ingenieur.

Ondernemersdag

Op 20 februari nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse jobbeurs, de Ondernemersdag genaamd.  Vorig jaar waren er meer dan 150 bedrijven vertegenwoordigd die konden kennis maken met onze studenten Industrieel Ingenieur.
Vanuit Campus Groep T zullen de lessen voor de Master alsook de 3de bachelor- studenten geschorst worden.  Daarnaast wordt er ook een pendelbus vanuit Campus De Nayer ingelegd zodat ook deze studenten een bezoekje aan onze jobbeurs kunnen brengen.  Hierdoor hopen we opnieuw 750 studenten te verwelkomen.
De offici√ęle opening staat gepland om 11:00 uur waarna de deuren voor het publiek open gaan.¬† Einde is voorzien om 17:00 uur met een afsluitdrink waar u nog een extra uur kan netwerken.
Meer informatie kan u op onze website terugvinden.
Voor verdere vragen mag u steeds contact opnemen via ondernemersdag.groept@kuleuven.be
 
Campus Group T Leuven (@GroupT_KULeuven) / XIndustria Business Relations | Leuven

Ons aanbod

Gedurende het academiejaar organiseren wij een waaier van activiteiten om zo onze studenten dichter te brengen tot onze partners. Zo organiseren wij in het eerste semester de jaarlijkse Sector Nights, waar studenten van een specifieke afstudeerrichting, zijnde Electronica&ICT, Electromechanica, (Bio)Chemie, kennis kunnen maken met bedrijven binnen hun sector.
Daarnaast organiseren wij samen met Campus Groep T ook de jaarlijkse Ondernemersdag. Verder ronden wij het tweede semester af met Thesis&Internship Fair als ook onze jaarlijkse Walking Dinner.

Naast onze events brengen wij onze partners ook in de kijker door hen bijvoorbeeld toegang te geven tot onze social media’s als ook het cre√ęren van visibiliteit op onze website of dankzij onze Crew.

Interesse in een event of wens je meer informatie? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen via br@industria.be!

Ontdek het team

Aarzel zeker niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Alexander Nieto Rodriguez

Vice – Business Relations

alexander.nietorodriguez@industria.be

Robbe Willaert

Business Relations

Robbe.willaert@industria.be

Victor Kastrev

Business Relations

Victor.krastev@industria.be

Clément Van Merris

Business Relations

Clement.vanmerris@industria.be