Over Industria Business Relations

Door studenten, voor studenten

Voor onze studenten

Voor onze studenten bieden we een verscheidenheid aan evenementen. Deze kunnen variĆ«ren van onze jaarlijkse jobbeurs en sector nights, tot grootse en creatieve atriumevenementen. Deze evenementen zijn allemaal gericht op het creĆ«ren van mogelijkheden voor jou om beter geĆÆnformeerd te raken en contacten te leggen met bedrijven die jouw toekomst kunnen worden. Jouw (toekomstige) baan is erg belangrijk en we willen de kans zo groot mogelijk maken dat jij je droombaan vindt. Daarom moedigen we je aan om op de hoogte te blijven van onze Facebook- en LinkedIn-paginaā€™s. Dit zijn de platformen waar je onze evenementen kan vinden en mensen kan ontmoeten die deuren voor je zullen openen!

Voor Studenten

Voor onze (toekomstige) partners

Als Industria willen we je de beste kansen geven om je droomwerknemer te vinden, maar onze focus zal altijd liggen op het creĆ«ren van de beste activiteiten voor onze studenten. Daarom werken we graag samen om nieuwe en interessante activiteiten te creĆ«ren waar u een verscheidenheid aan verschillende studenten kan ontmoeten. Omdat je ons misschien nog niet helemaal kent, raden we u aan om ons een kijkje te nemen naar onze Events pagina of een kijkje te nemen op de “Voor Bedrijven” website.

Voor Bedrijven

Onze Visie

Industria is een organisatie voor en door studenten industrieel ingenieur van verschillende nationaliteiten. Binnen Industria worden de verschillende teams gekozen door studenten, om er zeker van te zijn dat we de beste mensen voor de job hebben. We streven professioneel te zijn en de beste kwaliteit te leveren. Als het bedrijvenrelaties team slaan wij de brug tussen de bedrijven en onze studenten. Het komende academiejaar willen we de studenten beter laten kennis maken met hun carriĆØre als ingenieur. Dit bereiken we door het organiseren van verschillende networking evenementen, een jobbeurs en workshops. Zo dragen wij bij tot het vormen van de ingenieurs van de toekomst, wat zonder onze partners nooit mogelijk zou zijn.

Ontdek het team

Alexander Nieto Rodriguez

Vice – Business Relations

alexander.nietorodriguez@industria.be

Robbe Willaert

Business Relations

Robbe.willaert@industria.be

Victor Krastrev

Business Relations

Victor.krastev@industria.be

ClƩment Van Merris

Business Relations

Clement.vanmerris@industria.be

Onze partners